Denne Femellebloggen viser en innsikt inn i en global studenthverdag, men fokus på livsstil, moter, og reiser. Jeg (20) kommer fra Telemark, men studerer nå Internasjonale Studier og Business på Pacific Lutheran University (PLU) i Seattle, USA med en utveksling til Taipei, Taiwan våren og sommeren 2017.

Som blogger har jeg lenge vært usikker på om blogging er min niché for å hente inspirasjon og inspirere andre. Jeg vet at denne bransjen har vært stemplet som «superficial» eller egosentrisk. Men, nå skal jeg prøve å gjøre en positiv endring i min bloggehverdag ved å dele ikke bare moter og livsstil, men råd og ideer for en global studiehverdag og å være den beste versjonen av seg selv.

Jeg brenner jeg for utdanning, reiseliv, feminisme i form av at kvinner kan være både mor og suksessfull i arbeidslivet, samt at menn kan jobbe på kjøkkenet eller i finans. Jeg brenner for at alle skal finne sin niché i hva deres talent eller rolle på denne planeten er. Jeg gleder meg til å forhåpentligvis være en positiv og motiverende kilde for deg/dere der ute som vet at dere har noe som trigger til å gjøre det samme.

 Du er alltid velkommen til å sende spørsmål, tips, eller tanker til meg på mail.  

Ha en fortsatt fin dag, 

Martine 

Mail: idamartine96@hotmail.com