Nå sitter jeg på date med meg selv på Waynes Coffee i Tønsberg, klokka har passert 09:00, og jeg ble nettopp vitne til en kar som kom inn med rosa blomster og skulle kjøpe en kanelbolle. Hmm, tenkte jeg – hvem tar med blomster på café en lørdag så tidlig? Jeg tar meg selv i å glemme at det faktisk er valentinsdagen i dag. Så romantisk tenker jeg, og setter blikket mitt tilbake i Det Nye magasinet som dukket opp i posten i går, med en furten tanke om at jeg håper det finnes en gentleman som det for meg en dag. Planen min for i dag er å få gjort unna litt skolearbeid på biblioteket, kjøpe skiutstyr som mangler til Geilo for neste helg, samt. være med Andrea (vi skal være sammen i 10 dager, haha!) Vi tar turen til byen ikveld, og skal se Fifty Shades of Grey.

IMG_6872

Happy valentinesday, håper dere som har kjærester får en fortreffelig aften og er setter pris på at dere er lykkelige sammen med noen. Mest håper jeg at dere single, som meg selv, kan reflektere over hvor digg det er å kunne tilpasse seg sine egne ønsker. En dag skal de fleste av oss stifte familie, skaffe en A4 jobb, tilpasse ferier med hensyn til foreldre, besteforeldre, .. you name it – nyt at dere er single ♥ men ikke nyt det for mye, for da ender man kanskje opp som en egosentrisk person med lite omtanke for medmennesker, og det ingenting annet enn lite sjarmerende..