God kveld! Nå er jeg tilbake i leiligheten i Sandefjord etter en langhelg i London. Det føltes veldig godt å tilbringe noen dager i en storby med litt impulser, inspirasjon og god mat. Runa og jeg fikk sett veldig mye fra vi kom på torsdag til vi dro hjem i dag! På torsdag dro vi på en utrolig koselig restaurant i Soho med live musikk og ble gjenkjent med byen. På fredag dro vi til Notting Hill og Covent Garden hvor vi spise jordbær, nøyt solen, vandret rundt i koselige vintage butikker og andre litt mindre mainstream butikker, frem til vi dro til Liverpool Street. Der hadde vi booket bord, noe jeg har gjort for første gang med en venninne  (gøy), også spise vi sushi i 38 etasje på Heron Towers – det var høyt det – jeg ble helt skjelven da vi tok heisen opp. Men jeg skal si det var verdt det. Ellers har vi bare kost oss utrolig masse med litt fri fra skolen, men det unnte vi oss da vi har hatt to uker med intensiv eksamensperiode. Ellers skal jeg si at jeg har blitt bedre på underground, men fy fader; jeg hater det! Dårlig luft, alt for mange mennesker som presser overalt, og evig stress – men effektivt. Jeg må nesten også nevne noe veldig gøy fra lørdag hvor jeg gikk forbi selveste Tom Hanks utenfor en Bentley butikk i Bond street – haha lol! I går spiste vi i Notting Hill og der dukket Bill Nighy fra Love Actually, Harry Potter, og Pirates of the Caribbean opp! Jeg la merke til at både han og Tom Hanks gikk i kåpe og svart flosshatt. Tydeligvis en trend, eller kanskje en måte å skjule seg på? Uansett så var Bill Nighy utrolig søt da han bukket og smilte til oss utenfor restauranten ;)

Nylig oppdatert55

Nylig oppdatert56

Nå skal jeg forberede ny skoleuke og senere se på kampen om tungtvannet. Adios, så lenge