111-2

Dag 4

Hovefestivalen, Slottsfjellfestivalen, Svensk midtsommer, Sørlandet, Cambridge – åh, savnet er stort. Hva skal man se frem til etter en så perfekt sommer? Å se Martin Garrix, London Grammar, Foster the People, og mange fler store artister på nært hold var spesielt. Men det morsomste av alt denne sommeren var å intervjue Highasakite på Backstagestranden, med Imagine Dragons som badet i bakgrunnen. Epic. Å tilbringe to dager med bloggcrushet mitt Andreas Wijk og søsteren hans var også morsomt; men på toppen av det hele fikk jeg Sophie Elise til å tro Andreas og jeg var bestevenner. Nok om dette- blir egentlig bare trist av å se tilbake på sommertider. Jeg må godta at hele juleferien skal tilbringes til lesing, da jeg har to uker med eksamen fra første dagen etter to uker med juleferie.

Likevel kan jeg glede meg til de små tingene i hverdagen, som å se en episode av gossip girl, eller drikke en kopp med god te. I helgen går turen til Sverige for å besøke svenske familien, også drar jeg med en venninne til Göteborg på Jul på Liseberg. Anbefaler alle å ta turen- det ser ut som Amerikansk jul, bare ti ganger mer tradisjonelt. Liker hvordan jeg gleder meg til juletider, men likevel blogger om sommeren. Håper alle har hatt en fin start på uken!