IMG_2872

IMG_2886

IMG_2878

IMG_2879

IMG_2891
God kveld! Deilig å ha ryddet rommet, og pakket til helg. Nå er det endelig fredag hvert øyeblikk- og jeg er klar for en helg i Oslo. Jeg er heldig og har to storesøstre som bor ved Tjuvholmen; vi har et veldig tett bånd, så heldigvis syns de det kun er hyggelig å få lillesøster på besøk av og til. Jeg reiser innover i morgen for å dra på bloggtreff med jentene fra Femelle; først drar vi på vors også videre til Scandic.
Jeg ser frem til å bli kjent med bloggerne!

Det å blogge har jo vært en stor del av livet mitt, som jeg har erfart mye fra og lært mye av, og nå i senere tid setter jeg veldig pris på nettverket jeg får ut av det å blogge. Som dere vet blogget jeg for blogg.no før; en veldig bred plattform. Nå som jeg blogger for Femelle er det lettere å lære å kjenne hverandre, og jeg er veldig glad for at Femelle arrangerer ´get together´ sammenkomster da vi har veldig mye til felles! Videre planer i helgen er å ta turen til Felix konferansesenter for å høre på forelesninger av universiteter i England, møte venninner, og kose meg med eldste storesøster. Ønsker dere også en fin helg!

PS: om dere lurer på hva en blogger kan lære av å blogge, les en interessant artikkel HER