Masse ny herlig makeup! Jeg sjak ikke legge skjul på at jeg er fast tilhenger av Loréal Paris og Maybelline. Jeg sverger til BB go matte etter du har påført smooth primer; for å deretter ta på sun powder, color tattoo eye shadow og mascara»en som enda ikke har kommet på markedet; gled dere- den er kjempegod. For meg er det uvant å bruke en så tykk kost som denne, men det kommer man inn i ettervært.!

Produktene fra Maybelline i denne kolleksjonen er jeg utrolig fornøyd med; ikke bare fordi det er bra produkter, men fordi de er enkle å påføre og sitter på huden lenge. Bilder fra makeup og styling på Edderkoppen hotell med flinke Marthe som har sminket mange spennende fjes opp i gjennom!!

Den til venstre her kjenner dere kanskje godt til; baby lips by Maybelline. Også er den til høyre en favoritt jeg tar med overalt; speil inni. Den er fra Body Shop.! Det er gøy å utforske med ulike looks så du ser hva som faktisk kler ansiktet ditt best. Ã… vite hvilken fargetone som fremhever øynene dine best er jo en gave i seg selv; jeg for min del vet at turkis er det beste for meg; mulig på grunn av de røde tonene jeg har i håret; de med blå øyne for eksempel har alltid vært oppfordret til å ha lille øyenskygge; men jeg ser meg forsynt av det vanlige og ønsker heller å kjøre på med noe vågalt og fresht.! Q: Hvilket forhold har dere til Maybelline New York produktene fra høstens kolleksjon; eller mbny generelt? // martineamlie

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no