Heihei! Nå er jeg hos søstrene mine i Huitfeldtsgate, Oslo- jeg koser meg sånn her. Alt ligger så sentralt til fra leiligheten, så det er super kjekt. Jeg ser mer og mer for meg en fremtid i Oslo- gjerne på Journalistikk høgskolen i Oslo. Vi får se hva tiden bringer- først og fremst får jeg kjempe meg igjennom det siste året på IB. Det er ikke bare bare, men det er vel bare å «gunne» på så ordner det seg til slutt. Jeg tar fri skolen morgen og tilbringer helgen i Oslo & Stockholm- jeg vil si mer om dette i morgen. Mange av dere lurer kanskje på hvorfor jeg tar fri skolen nå rett ved skolestart & drar EN dag til Stockholm. I alle fall skal jeg oppdatere dere på dette i morgen, dere får kose dere med denne favoritten så lenge. Har en tendens, som mange andre, til å få hekta på en sang og hører på den helt til jeg blir lei. Så nå tenkte jeg å gjøre dere lei på den sangen HER også- men jeg blir ikke lei, ikke enda. Den er så fin! Kos dere i helgen og stå på siste innspurten på skolen, jobb eller hva enn dere måtte gjøre. Vi blogges i morgen! martineamlie